Webdesign en grafisch ontwerp

Contact opnemen of een afspraak maken

*Verplichte velden

Webdesign

Wilt u zich als kleine zelfstandige of klein bedrijf op internet begeven, of heeft u wellicht al een website waar het nodige aan veranderd moet worden, dan is kan het erg lastig zijn om te bepalen wie u daarvoor inschakelt. Zeker zonder de nodige kennis van zaken. Ik kan de keuze niet voor u maken, maar zal een paar redenen noemen om voor een website van Atomdesign te kiezen. Zo laat ik het ontwerp van een site altijd zo goed mogelijk aansluiten op uw wensen door mij zo goed mogelijk in te leven in u en uw bedrijf. Tijdens het ontwerp hebben we regelmatig contact om de voortgang en wijzigingen te bespreken. Wordt uw website door mij onwikkeld, dan is deze vanzelfsprekend geschikt voor grote én kleine schermen. Het updaten van een website kan aan mij uitbesteed worden, maar kunt u ook zelf regelen via een overzichtelijk beheersysteem waarmee foto's en teksten kunnen worden aangepast. Ten slotte; U krijgt vooraf een duidelijke kostenraming en, naar wens, een gedetailleerde offerte voor de ontwikkeling van uw website.
Aan de rechterkant vanOnderaan deze pagina vindt u enkele voorbeelden van door mij ontwikkelde websites en drukwerk.

Drukwerk

U kunt door mij uw drukwerk laten ontwerpen. Ik heb ervaring met flyers, folders, visitekaartjes, posters, stoepborden, etiketten en meer. Uw ontwerp wordt altijd volgens de gewenste aanleverspecificaties opgeleverd. Het is ook mogelijk om het kant en klare product te laten maken; ik handel het contact met de drukker dan af en zorg dat het op de juiste locatie en datum bezorgd wordt.

Beeldbewerking

Retouchering van foto's, het combineren van beeldelementen en aanpassen van andere grafische zaken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u een afspraak maken?

Klik hier

Wilt u een afspraak maken?

Klik hier