Atomdesign in het kort

Bedrijf

Atomdesign is gespecialiseerd in computerreparatie, computerservice en webdesign. Het bedrijf is gevestigd in Maarssen, net ten noorden van Utrecht.

Reparatie

Ik repareer met name laptops, maar ook met een kapotte desktop help ik u graag. U kunt bij mij terecht voor reparatie van PC en Mac. Wanneer we een afspraak hebben gemaakt, brengt u uw laptop of desktop bij mij voor een (gratis) vooronderzoek, een realistische kostenraming en een snelle reparatie.
De meest voorkomende reparaties bestaan uit het vervangen van harde schijven, toetsenborden of LCD-schermen, maar ik repareer ook moederborden op componentniveau. Soms kan het vervangen van defecte weerstanden, chips of andere SMD's een doodverklaarde laptop weer tot leven wekken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een beschadigde stroomplug of USB-connector te laten vervangen.
Reparatie

Service

Is uw laptop niet meer vooruit te branden, maar bent u nog niet toe aan een nieuw apparaat? Ook dan is het zeker de moeite waard om er eens naar te laten kijken. Het opschonen van het systeem kan helpen, maar ook (her)installatie van het besturingssysteem en het plaatsen van een “solid state drive” (SSD) zijn veelgeleverde diensten voor versnelling van een laptop.
U betaalt bij mij geen onderzoekskosten en u wordt vooraf geïnformeerd over de kosten van een servicebeurt of reparatie.
Service

Ontwerp

Webdesign en grafisch ontwerp zijn een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Wilt u een website laten bouwen die op een duidelijke manier zijn informatie aan de bezoeker presenteert, of dat nu via een klein of groot scherm is, dan kan dat bij mij. Voor verdere informatie en enkele voorbeelden van mijn werk kunt u de ontwerppagina raadplegen.
Design